Ons verhaal.

Een parketvloer hoef je slechts één keer in je leven te plaatsen… Dàt is het uitgangspunt van Parquet De Flandre.

Welk type parket je ook kiest, een authentieke houten vloerbekleding betekent steeds een meerwaarde voor je thuis.

Kies voor zekerheid als het aankomt op één van de meest duurzame investeringen in je interieur. Een vloer verander je immers niet zo vaak als een designmeubel of pakweg een kleur op de muur. Integendeel, een parketvloer kies je liefst slechts één keer.

Parquet De Flandre staat voor passie en vakmanschap met als doel het creëren van stijlvolle en duurzame parketvloeren waarop je minstens een leven lang zorgeloos genieten kan.

Tailored to your home. Een parketvloer is iets puur persoonlijks, daarom wordt elke bestelling op maat van de klant gemaakt. Modern, landelijk, olie – of vernisafwerking, breed of smal, alle uithoeken van het kleurenspectrum… niets is onmogelijk. We begeleiden je graag in de keuze naar jouw ideale parketvloer.

Beauty outside. Stability within. De exclusieve uitstraling van een massieve plankenvloer, gecombineerd met een stabiliserende onderstructuur, zorgt voor een perfect gebalanceerde parketvloer die mooi vlak blijft, ook bij vloerverwarming!

Walk the future. Je parketvloer opschuren doe je slechts zelden. Een juist onderhouden parketvloer hoef je zelfs nooit te schuren. Bij een drastische schuurbeurt verdwijnt slechts 1mm van de toplaag. Met een massieve toplaag van 4mm kan je dus makkelijk een leven lang genieten van jouw samengestelde parketvloer.

Respecting nature. Bij samengesteld parket kan je tot 4 keer meer rendement halen uit 1 eik dan bij massieve parket. Onze edelhouten toplagen worden steeds gewonnen uit duurzaam beheerde bossen.