Vinylvloeren van Quick-Step

Parquet De Flandre is vast verkooppunt voor Quick-Step vinylvloeren.

Wat is vinyl?

Livyn vinylvloeren bestaan uit vijf verschillende lagen. Ze zijn niet alleen waterbestendig en geluidsdempend maar ook erg dun, wat hen perfect voor renovaties maakt.

  • Een hoogperformante bovenlaag: deze beschermingslaag met Scratch en Stain Guard technologie beschermt je vloeren tegen vuil, vlekken en krassen en zorgt je ze makkelijk kunt schoonmaken en onderhouden. De extra matte glansafwerking garandeert een natuurlijk uitzicht.
  • Een zeer fijn gedrukte decoratieve vinyllaag: je vinyl vloer heeft zijn unieke en authentieke uitzicht te danken aan de geavanceerde druktechniek die gebruikt wordt voor deze laag.
  • Een sterke, stootbestendige vinylkern: deze waterbestendige en geluidsdempende vinylkern zorgt voor comfort en duurzaamheid.
  • Een extra stabiliserende laag: deze laag bevat een enorm grote dichtheid aan glasvezels die de vorm van de vinyl vloer bijkomende stabiliteit verlenen.
  • Een bijzonder efficiĆ«nte, stootbestendige ruglaag in vinyl: deze vochtbestendige laag garandeert perfect gebalanceerde vloerpanelen die niet vervormen of kromtrekken.

Interesse?

Contacteer ons om vrijblijvend een afspraak te maken